THE LAST DESSERT OF THE YEAR
פרויקט בוטיק במהדורה מוגבלת מבית DOLCE MILA של שף יהונתן שרביט בשיתוף פעולה עם מאי אלמקייס.
הקולקציה כוללת שני סוגי מארזים שמוגשים בדמות תכשיט יוקרתי, כאשר כל מארז מבוסס על קונספט נפרד – סיפור, טעם, אווירה. כל פרט בו – מהקינוחים ועד לצורת ההגשה עוצב כטקס של ממש, כזה שמסמל סגירה מרגשת של השנה והופך את ערב הסילבסטר לקינוח האחרון והבלתי נשכח של השנה.
*לאחר ביצוע ההזמנה ישלח לכתובת המייל לינק לתשלום

Midnight kiss
המארז מכיל: עוגה באסקית בקופסת פח, רוטב שוקולד, רוטב קרמל ומרית זהובה.
300 ₪

Home alone
המארז מכיל: עוגיות חמאה, מרשמלו רך, ממרח שוקולד וממרח קרמל, פתלייה וקיסמי זהב עבור טקס הצלייה.
זוג כוסות חרס ופרלינים להכנת שוקו חם קטיפתי להשלמת החוויה.
400 ₪
ברוכים הבאים ל-דולצ'ה מילה – ג'לאטריה איטלקית חדשה ומעוררת השראה, בצמוד למסעדת MILA האהובה. מאחורי המקום עומד השף יהונתן שרביט, שמביא עמו גישה קולינרית ייחודית המשלבת בין מסורת איטלקית עתיקת יומין לחדשנות מודרנית ומעוררת תיאבון.
בדולצ'ה מילה תיהנו מ-12 טעמי ג'לאטו עונתיים, שמתעדכנים בהתאם לעונות השנה. כל טעם נרקח בקפידה תוך שימוש בחומרי גלם מובחרים, תהליכי ייצור מתקדמים וטכניקות ייחודיות שאותן רכש השף שרביט במהלך שנותיו באיטליה ובספרד – כולל התמחות בגלידה עם חנקן נוזלי.

לא רק גלידה – עולם של קינוחים בעבודת יד
דולצ'ה מילה היא הרבה יותר מג'לאטריה, זהו בית לקינוחים מוקפדים שנעשים מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ועם המון אהבה לפרטים הקטנים.
לצד מגוון טעמי הג’לאטו הייחודיים, תמצאו כאן קולקציה של קינוחים ומאפים שנוצרו מתוך חיבור בין טכניקות קלאסיות לטאץ' יצירתי וחדשני -
טירמיסו איטלקי אמיתי עם שכבות של קרם מסקרפונה עשיר, בישקוטים ספוגים באספרסו וקקאו עדין, טארט פיסטוק ופירות יער עם בסיס פריך, פנקוטה פיסטוק עשירה ושכבת פירות יער חמצמצים
פאי לימון עם קולי פירות אדומים שמשלב חמצמצות עדינה עם מתיקות מעודנת, עוגת גזר עם שמנת חמוצה בגרסה משודרגת ורכה במיוחד, טראפלסים בעבודת יד שמביאים פיצוץ של טעמים שוקולדיים בכל ביס, מבחר עוגיות טריות שמגיעות בדיוק לצד הקפה האיכותי שלנו.
הכל מוכן מדי יום, בקפידה ובהשראה, כדי להעניק לכם רגעים מתוקים באמת